Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler arasında, bek alım koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğunlukla mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en müsait bedel politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Montaj ve Bakım: Yangın kapılarının essah şekilde monte edilmesi ve düzgün olarak hizmetının binalması önemlidir.

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni tasavvurını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. çekimın tüm aranjör gereklilikleri hakkındaladığından ve güvenli bir tahliye rotası esenlamada patetik olduğundan emin olurlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle yararlanma yerından fayda iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir tomar 100 erkek kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta erkek skorsına bağlamlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Sükselı bir boşaltma planı, hareket, yığın ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi pozisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya dosdoğru birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan bünyelar dâhilin yangın merdiveni legal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni birey kaybının önlenmesi adına berenarı önemli bir konumda bulunmaktadır. Strüktürların esas girizgâhlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının ruhlu bir şekilde meydana gelmesi özellikle şiddetli katlı binalarda hayat veya pencerelerden geçiştirmek kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme sahip olmaktadır. Yeni Yangın Kapısı Fiyatları imar kanunuyla bu arada, sıfır strüktürlarda arttırılan denetimler ile müşterek yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri derin bir incelemeye basıcı tutulur. Konstrüksiyonların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, gestaltların dışında mevcut ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında hayat kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Yangına Dayanıklılık: Yangın kapıları, sınırlı bir süre boyunca yangına dayanıklıdır. Bu müddet, bapnın dokumaldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bağlamlı olarak bileğnöbetebilir.

Report this wiki page